notícies

Campos Estela i 7itria, empreses referents en la lluita contra el malbaratament alimentari

26/04/2023

Participaran en l’acte de presentació de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars el proper mes de maig a Folgueroles a partir de les seves experiències ‘Pesa i pensa’ i ‘Servim-nos com a casa’.

A mitjan maig el municipi de Folgueroles (Osona) presentarà la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari als menjadors escolars que ha estat impulsada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. L’acte, adreçat a la comunitat educativa de tot el país, comptarà amb la participació de les empreses associades a l’Acellec Campos Estela i 7itria que són referents en la introducció de pràctiques per evitar el desperdici d’aliments a les escoles.

 

Dos projectes referents

Campos Estela proposa des de fa anys el projecte Pesa i Pensa en què l’alumnat és conscient del pes d’allò que mengen, mentre que 7itria promou el projecte Servim-nos com a casa en què els nens i nenes se serveixen ells mateixos com fan a casa. 

 

La jornada de presentació de la guia es farà el 16 de maig a l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles i les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.