notícies

Campos Estela i 7itria són protagonistes en la presentació de la guia per evitar el malbaratament alimentari a les escoles

16/05/2023

Folgueroles ha estat l’escenari aquest matí de la presentació a Catalunya de la ‘Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari’ adreçada a la comunitat educativa en què s’han exposat els projectes ‘Pesa i Pensa’ i ‘Servim-nos com a casa’, impulsats per dues empreses associades a l’Acellec.

Campos Estela i 7itria, dues de les empreses associades a l’Acellec amb una àmplia trajectòria en la gestió dels menjadors escolars, han estat protagonistes aquest dimarts en l’acte de presentació a Catalunya de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari que impulsa la Generalitat. Campos Estela i 7itria són referents en la introducció de pràctiques per evitar llençar aliments a les escoles i compten amb una àmplia trajectòria. Han pogut explicar els seus projectes en el marc d’una taula rodona de casos d’èxit que eviten llençar menjar. Oriol Carbonell ha explicat els detalls del projecte Servim-nos com a casa en què els nens i nenes se serveixen ells mateixos com fan a casa. Per la seva part, Martí Garcia ha explicat la iniciativa de Campos Estela Pesa i pensa en què l’alumnat és conscient del pes dels aliments que mengen.

 

La jornada ha reunit més d’un centenar de professionals de la comunitat educativa i ha comptat amb la presència del Secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol.