notícies

L’Acellec reforça els cursos aquest estiu i formarà més de 500 joves en l’àmbit del lleure educatiu

31/05/2023

L’oferta s’adreça als nois i noies que volen fer tasques de monitoratge, direcció i premonitoratge. Els cursos començaran a partir de mitjan juny i es programaran arreu de Catalunya.

L’Acellec ha preparat una àmplia oferta de cursos de formació en l’àmbit del lleure educatiu aquest estiu. L’associació formarà més de 500 nois i noies en cursos de direcció de monitoratge, monitoratge i premonitoratge a partir de mitjan juny arreu del territori. Durant els mesos d’estiu l’Acellec multiplica l’oferta de cursos de formació coincidint amb l’aturada de les classes a batxillerat, cicles formatius i universitat . En concret, es programen cursos de direcció, de monitoratge i d’iniciació al monitoratge a Les Borges Blanques, Abrera, Sant Boi de Llobregat, Sant Sadurní d’Anoia, Mora d’Ebre, Argentona, Martorell, Cambrils, Mataró, Vilafranca del Penedès i Gandesa, entre d’altres municipis.

 

5.000 persones cada any

L’escola Efa forma cada any unes 5.000 persones a través dels 300 cursos i formacions que programa. A través d’aquest enllaç podreu consultar tota l’oferta de l’escola Efa. Una de les línies estratègiques de l’escola de formació de l’Acellec és ajudar a millorar les competències i les capacitats de les persones treballadores del lleure educatiu.