notícies

Convocatòria oberta de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

04/09/2023

El termini per presentar els projectes inspiradors acaba el 30 de setembre en el marc d’una iniciativa que promou l’Associació Catalana de Professionals de Joventut. L’Acellec fa una crida perquè les empreses associades presentin les seves iniciatives més destacades aquest mes de setembre.

L’Associació Catalana de Professionals de Joventut fa difusió de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut i fa una crida perquè les empreses i professionals del sector presentin les seves iniciatives més destacades. L’Acellec es fa ressò d’una convocatòria oberta fins al 30 de setembre i de la qual se’n pot consultar tota la informació a través d’aquest enllaç.

 

La convocatòria també està oberta a aquelles empreses que ja tinguin iniciatives que formen part de la plataforma, però que hagin incorporat canvis o bé novetats rellevants en el marc dels seus projectes. La plataforma té actualment una trentena d’iniciatives seleccionades per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut i és oberta a rebre noves propostes.