notícies

L’Acellec difon el model català de colònies a Tarragona en el marc del ‘International Camping Congress’

03/10/2023

El gerent, Pep Montes, i la directora de l’Escola Efa, Marina Civit, intervindran al congrés que se celebra cada tres anys amb professionals del sector del lleure educatiu de tot el món que aquesta setmana es troben a partir de dimecres.

Tarragona serà l’escenari a partir d’aquest dimecres de la trobada International Camping Congress (ICC) que se celebra cada tres anys amb professionals del sector del lleure educatiu de tot el món. L’Acellec tindrà presència en aquest congrés i farà difusió del model d’èxit de colònies a Catalunya a través de la intervenció de Pep Montes, gerent de l’associació, i de Marina Civit, directora de l’Escola Efa. Montes explicarà dijous el paper de l’Acellec, la importància d’actuar conjuntament i la seva interlocució amb les administracions, mentre que Civit donarà a conèixer el model de colònies i la seva relació amb l’escola dissabte, coincidint amb la darrera jornada de la trobada mundial.

 

Fem pinya és el lema del congrés organitzat per l’associació International Camping Fellowship (ICF) que compta amb professionals de colònies de tot el món. Carolina Fleix, copropietària de l’empresa tarragonina English Summer, associada a l’Acellec, és l’ambaixadora de l’associació ICF a l’Estat i la presidenta del congrés.

 

De dimecres a dissabte

PortAventura World serà l’escenari de la dotzena edició de la trobada que arriba per primera vegada a l’Estat i que, anteriorment, s’ha celebrat al Canadà, Estats Units, Rússia, Japó, Austràlia, Hong Kong i Turquia. Podeu consultar tota la informació del congrés a través de la pàgina web oficial.