notícies

L’Acellec atén més de 150 joves en el marc del Saló de l’Ocupació a Barcelona

10/10/2023

L’entitat ofereix una trentena d’orientacions laborals gratuïtes durant els dos dies de saló, que es consolida com a espai de referència a la capital catalana per donar a conèixer al públic noves oportunitats laborals, sortides professionals i recursos.

L’Acellec ha atès més de 150 joves en el marc del Saló de l’Ocupació que ha tingut lloc aquest mes d’octubre al recinte de Fira de Barcelona. L’entitat ha ofert una trentena d’orientacions laborals gratuïtes durant els dos dies de certamen a l’espai d’estand propi amb què comptava al saló. L’Acellec ha aprofitat el certamen per donar a conèixer l’associació a empreses i professionals del sector i ha establert contacte amb quatre entitats pertanyents a l’àmbit social i d’inserció laboral: Fundació apip-acam, Associació Catalana de famílies i persones amb sordesa, Factoria social i E20 Escola municipal de Segones Oportunitats.

 

El Saló de l’Ocupació es consolida com l’espai de referència per al públic jove per conèixer noves oportunitats laborals i sortides professionals.