notícies

Intervenció al Parlament de Catalunya per evitar que la llei del tercer sector discrimini les pimes

19/10/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, i el gerent Pep Montes intervindran a la cambra catalana el pròxim 24 d’octubre en el marc de les sessions de treball de la ponència encarregada de redactar el text de la llei del tercer sector.

 

La tardor de l’any passat l’Acellec va mantenir una ronda de contactes amb els grups amb representació al Parlament de Catalunya per fer notòria la preocupació de l’associació amb relació a la futura llei del tercer sector que, tal com estava plantejada inicialment, discriminava les petites i mitjanes empreses. Fruit d’aquells contactes aquest octubre l’Acellec tindrà l’oportunitat de comparèixer a la cambra catalana en el marc de la ponència de Drets Socials que elabora el redactat de la llei del tercer sector.

 

La compareixença del dia 24 d’octubre anirà a càrrec del gerent de l’Acellec, Pep Montes, que estarà acompanyat pel president de l’associació, Pere Mulero. Fa un any l’associació va rebre una bona predisposició dels grups polítics amb qui es va reunir. Coincidint amb els dies previs a la compareixença, ara l’Acellec farà arribar a tots els grups parlamentaris el document amb les esmenes al text.

 

L’Acellec entén que la proposició de llei del tercer sector deixa les petites i mitjanes empreses del país en una situació molt feble.