notícies

Presentació del llibre ‘Canviar el món des de la taula’ de Jordi Masjuan

23/10/2023

L’auto, soci de l’empresa Valors, associada a l’Acellec, defensa la importància d’una producció alimentària equilibrada per al futur i la sostenibilitat del planeta

L’empresa Valors està associada a l’Acellec i està especialitzada en la gestió dels menjadors escolars, activitats extraescolars i casals d’estiu. En Jordi Masjuan és soci de l’empresa i durant els darrers anys ha anat treballant en la redacció d’un llibre que finalment veu la llum aquest octubre.

 

El volum Canviar el món des de la taula, editat per l’editorial Eumo, defensa que allò que mengem és clau per a la salut, però aprofundeix també en els models de producció alimentària actuals i en el seu impacte per al futur del planeta. Masjuan argumenta que “vivim en un sistema insostenible i que és feina de totes i tots canviar-ho per tenir un model alimentari més just.

 

El llibre es presentarà aquest dimarts al Casino de Vic a les 7 de la tarda. L’acte tindrà format de diàleg entre l’autor i la popular i mediàtica cuinera Maria Nicolau.