notícies

Dol per la mort de Pilar Cano, de l'empresa 7itria, pionera a Catalunya dels serveis de Temps de Migdia

22/03/2024

Just a les portes de la 32a Assemblea General de l'Acellec, l'entitat i tots els seus associats hem de lamentar la mort de Pilar Cano, membre fundadora de 7itria, una de les empreses que son en l'origen de l'Acellec i referent ineludible en la construcció dels serveis educatius de Temps de Migdia tal com els coneixem avui. Pilar Cano va traspassar la nit del 19 al 20 de març, a l'edat de 60 anys, en no poder superar una greu malaltia que l'afectava des de feia mesos.

La Junta Directiva de l'Acellec, el seu equip tècnic i el de l'Escola Efa, a més de totes les empreses associades a l'entitat, expressen el seu condol a la familía, amics i companys de treball que van acompanyar Pilar Cano durant la seva llarga trajectòria professional. Membre de l'equip que va posar dempeus 7itria des dels moments inicials del seu recorregut, quan l'aposta per convertir el lleure educatiu en el fonament tècnic essencial per a la prestació dels serveis de menjador escolar implicava assumir un risc important, Cano va ser una peça important per al desplegament i consolidació d'aquest model educatiu.

Com a membre de l'equip impulsor de l'empresa, Pilar Cano va ser partícip dels esforços inicials per a la creació de l'Acellec, que es va concretar l'any 2001 i que va permetre desplegar projectes essencials per al sector com la signatura del primer conveni del lleure educatiu i sociocultural, la creació de la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural o el desplegament de l'Escola de Formació de l'Acellec.