notícies

L’empresa Anncon Lleure i Oci celebra els 20 anys de trajectòria aquest divendres

17/09/2024

Associada a l’Acellec des del començament de la seva trajectòria, té l’activitat a Sant Feliu de Guíxols i està especialitzada en la gestió d’activitats extraescolars, casals d’estiu, espais joves, suport educatiu i activitats per a gent gran, entre d’altres. La festa serà aquest divendres a la seu de l’empresa gironina.

Anncon Lleure i Oci està d’aniversari aquest any. L’empresa de lleure educatiu i oci de Sant Feliu de Guíxols celebra els 20 anys de trajectòria i ho farà amb un acte adreçat als treballadors i treballadores, clients, entitats i persones que els han fet confiança durant aquest període de temps. La responsable de l’empresa, Anna Donatiu, reconeix “la satisfacció d’haver arribat fins aquí” i fa un balanç positiu de la trajectòria d’Anncon. L’empresa gironina està especialitzada en la gestió d’activitats extraescolars, casals d’estiu, espais joves, serveis de suport educatiu, educadors de carrer, patis oberts, serveis d’intervenció socioeducativa i activitats i gestió d’espais per a gent gran, entre d’altres. Donatiu valora haver-se associat a l’Acellec des del principi de l’activitat de l’empresa “perquè ens ha permès estar al dia, tenir un suport continuat en tots aquells temes que ens ocupen i aconseguir una major capacitat per defensar els interessos del sector”.

 

Divendres a la tarda

L’acte de celebració serà aquest divendres a partir de les 18.30 hores a les instal·lacions de l’empresa a Sant Feliu de Guíxols (plaça Pi de la Milana, 4).