notícies

L’Acellec crea una línia de beques per formar persones en situació d’atur i estudiants per a perfils especialitzats

11/10/2024

L’oferta formativa amb possibilitat de ser gratuïta s’estrena amb el curs Professional en Informació Juvenil que tindrà una durada de 20 hores i s’impartirà a Barcelona a partir del 6 de novembre.

L’Acellec estrena aquesta tardor una nova línia de beques per formar persones en situació d’atur i estudiants per a perfils especialitzats del sector del lleure, l’educació i la cultura. A través de l’Escola Efa es plantegen aquests ajuts que incentivin la formació en aspectes concrets i que, actualment, no queden ben recollits en el sistema educatiu. Responen a llocs de treball concrets com poden ser les figures de coordinador/a de colònies o d’informador/a juvenil. L’oferta de beques comença amb el curs Professional en Informació Juvenil que tindrà una durada de 20 hores i s’impartirà a diferents espais de Barcelona a partir del 6 de novembre.

 

A través de la Beca Acellec s’assumeix el cost econòmic de la inscripció per a les persones en situació d’atur i estudiants que tinguin interès a formar-se com a professionals en el sector del lleure, l’educació i la cultura. En el moment de fer la inscripció al curs concret s’habilita l’opció de sol·licitar la beca. Des de l’Acellec es farà una tria dels perfils que es podran beneficiar dels ajuts. L’oferta de cursos inclosos a la Beca Acellec anirà augmentant progressivament i s’anunciaran pròximament.

 

Inscripcions obertes per al primer curs

A través del curs Professional en Informació Juvenil es donaran els coneixements i habilitats necessàries per organitzar i gestionar serveis d’informació adreçats a la joventut assegurant-ne la qualitat. També es donaran les claus per organitzar i gestionar accions de dinamització de la informació dirigides a joves, millorant la seva accessibilitat i comprensió dels recursos informatius disponibles. Podeu consultar tota la informació d’aquesta formació a través d’aquest enllaç.