notícies

L’Acellec estrena a Girona les trobades arreu del país per ser més a prop de les empreses associades

13/02/2024

‘Acellec a prop’ és el nom de la nova iniciativa que s’estrena el 22 de febrer a Girona amb la voluntat de fer més estreta la relació amb les empreses associades que tenen la seva activitat a les comarques gironines.

Les trobades que impulsa l’Acellec i que començaran a la demarcació de Girona tenen tres objectius: explicar de primera mà els serveis i oportunitats que s’ofereixen a les empreses associades, conèixer les singularitats de l'activitat econòmica i les dificultats que han d'afrontar les empreses en cada zona concreta i acordar amb els participants línies de treball de l'Acellec que contribueixin a millorar la seva situació i afavoreixin l'aparició de noves oportunitats. La iniciativa també està oberta a empreses que no estiguin associades, a organitzacions i professionals vinculats a l’àmbit del lleure, l’educació i la cultura i també a les administracions de la zona que tenen competències en aquest terreny.

 

La trobada de Girona pretén fomentar la col·laboració i el diàleg entre les empreses i les entitats de les comarques gironines. Serà una oportunitat per compartir coneixements, discutir els reptes i les oportunitats locals i establir connexions més estretes amb altres membres del sector que comparteixen el mateix entorn. 

 

Els detalls de Girona

La primera trobada se celebrarà el 22 de febrer a l’espai cedit per l’empresa associada La Bambalina, de 10 a 13.30 hores (carrer Tomàs Carreras Artau, número 9). Les inscripcions continuen obertes a través d’aquest enllaç. L’Acellec treballa per replicar aquests espais de diàleg i de treball arreu del territori durant els pròxims mesos.