notícies

Les restriccions a les visites guiades en grup a Barcelona no afecten els escolars gràcies a unes al·legacions de l'Acellec

02/01/2023

L'Ajuntament de Barcelona ha estimat parcialment algunes de les al·legacions presentades contra la restricció als grups guiats al districte de Ciutat Vella, entre les quals les que va formular l'Acellec per protegir l'activitat de les empreses educatives amb grups escolars. Les restriccions s'han aprovat, però exclouen aquells grups formats per persones estudiants i docents amb activitat educativa curricular.

Els webinars de l’Acellec, eina de coneixement a disposició de les empreses

15/12/2022

Durant les properes setmanes es programaran sessions que giraran al voltant d’aspectes com el pla de formació de l’empresa, les assegurances del sector del lleure educatiu i cultural, els plans d’igualtat, la gestió dels equips o la protecció de dades.

L’empresa ‘Circ de Jocs’ opta al millor espectacle de circ d’aquest 2022 de la revista Zirkòlika

14/12/2022

Associada a l’Acellec, la companyia presenta el muntatge ‘Circ Funki Experience’ al Premi Zirkòlika de votació popular que promou la revista catalana Zirkòlika especialitzada en el món del circ.

L’Acellec participa de la formació de delegats i delegades de Protecció de l’Abús Sexual Infantil

15/11/2022

La delegada de l’associació, Júlia Matons, es forma en el marc de les jornades de prevenció que promou el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per actualitzar protocols i tenir clar com actuar en aquest tipus de casos en l’àmbit del lleure educatiu.

La Cecot subscriu el plantejament de l’Acellec i també denuncia que la proposició de llei del tercer sector posa en risc la viabilitat de les petites i mitjanes empreses

11/11/2022

En el marc d’una reunió institucional, la patronal trasllada a l’Acellec el seu suport en la defensa dels interessos de les pimes coincidint amb la tramitació de la proposició de llei del tercer sector aquesta tardor al Parlament de Catalunya. La Cecot assenyala que el text vulnera clarament la directiva europea que preserva la igualtat d’accés a la contractació pública i se centra únicament en la forma jurídica de les associacions sense tenir en compte el criteri de la qualitat dels serveis que s’ofereixen.