notícies

La formació online de l'Escola Efa, reconeguda pel Departament d'Educació

19/07/2019

Nombrosos cursos online de l'Escola de Formació de l'Acellec (Efa) han estat reconeguts com a Formació permanent pel Professorat del Departament d'Educació. Gràcies a això, els docents del sistema públic d'educació que facin els cursos de l'Escola Efa els podran comptabilitzar i usar per al desenvolupament de la seva carrera professional, amb els mateixos efectes que els que s'inclouen als plans de formació del Govern.

L'Associació Lectura Fàcil i l'Acellec es posen en contacte per col·laborar

18/07/2019

Després d'una primera reunió de coneixement mutu, s'han obert diverses possibilitats de col·laboració entre l'Associació Lectura Fàcil (ALF) i l'Acellec, que es concretaran, amb tota seguretat, durant el mes de setembre. Al menys un 30 per cent de la població té dificultats lectores per diverses raons i l'educació en el lleure i la cultura de proximitat poden ser eines molt útils per facilitar a aquestes persones l'accés a la lectura.

S'anul·len quatre concursos de temps de migdia impugnats per l'Acellec

16/07/2019

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha resolt la nul·litat de quatre concursos per a la licitació de serveis de temps de migdia (monitoratge i alimentació) que va recórrer l’Acellec entenent que es proposaven unes condicions tècniques que els feien inviables en termes de qualitat i costos econòmics. Es tracta del servei de migdia de l’escola Josep Madrenys, de Vilobí d’Onyar, licitat pels Serveis Territorials d’Educació de Girona, i de les escoles Poblenou, Les Acàcies i Ferran Sunyer, que depenen del Consorci d’Educació de Barcelona.

Rosa dels Vents col·labora amb el projecte Invulnerables

12/07/2019

L'empresa associada a l'Acellec ha becat a 30 infants perquè puguin gaudir de les colònies d'estiu.

L’Acellec aplaudeix la proposta per eliminar la jornada continuada a secundària

04/07/2019

L’entitat celebra les conclusions del document presentat per la Fundació Jaume Bofill i la Federació dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya en què es demana eliminar la jornada continuada als instituts. Des de l’Acellec fa mesos que es treballa en aquesta direcció i s’ha presentat una proposta per recuperar el temps de migdia a secundària.