notícies

Trobada amb el grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem

11/07/2018

El president de l’entitat, Pere Mulero, i el vocal de la junta, Marti Garcia, mantenen una trobada amb les diputades del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany i Jessica Albiach.

Expliquem el sector al Grup Parlamentari de Junts per Catalunya

04/07/2018

El president i el gerent de l'Acellec es van reunir el 3 de juliol amb les diputades Teresa Pallarès i Saloua Laouaji, de Junts per Catalunya, per explicar amb detall el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, i per posar en valor les seves virtuts, basades en el model català de la petita i la mitjana empresa.

Mobilitzem més de 16.000 infants a la campanya d’estiu de colònies a Catalunya

29/06/2018

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura detecta un creixement del 5% respecte l’any passat i calcula que es realitzaran 70.000 pernoctacions arreu del país durant els propers mesos

Trobada positiva amb la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa

28/06/2018

Des de l’Acellec recordem la importància d’avançar en el futur Decret de Menjadors Escolars i posem de manifest la importància del projecte ‘Colònies i Educació’. En paral·lel, traslladem al director general la problemàtica amb què es troben les empreses a la demarcació de Girona en què les AMPA podrien perdre la capacitat de contractar els menjadors escolars.

Impugnem concursos de menjadors escolars inviables a la ciutat de Barcelona

25/06/2018

La patronal denuncia que la impugnació dels diferents concursos de menjadors escolars es fa perquè el contingut de les licitacions els fa inviables i perilla greument la qualitat del servei. Aquesta setmana l'entitat tenia una reunió amb el Consorci d’Educació de Barcelona, però ha estat suspesa sense cap explicació