notícies

English Summer, reconeguda als premis Pime de l’Any 2019 Tarragona

25/10/2019

L’empresa associada a l’Acellec obté el reconeixement en la categoria de formació i treball en uns guardons organitzats per la Cambra de Comerç de l’Estat, el Banc de Santander i el diari La Vanguardia.

L’Acellec aposta pel diàleg i la política

25/10/2019

L’Acellec s’adhereix al manifest de Foment del Treball i de PIMEC que defensa el progrés de Catalunya. L’entitat també subscriu la crida feta conjuntament entre empreses i sindicats que demana estabilitat política, econòmica i social perquè el continuï progressant.

La pel·lícula ‘Sense sostre’ s’estrenarà al Festival de Gijón’

23/10/2019

L’Acellec va col•laborar en la campanya de micromecenatge del film que explica la realitat de les persones que dormen al carrer a Barcelona i forma part del projecte de responsabilitat social corporativa de l’entitat. La cinta és codirigida per Pep Garrido, formador de l’Escola Efa.

Comunicat de l'Acellec sobre la sentència del procés

15/10/2019

Després de conèixer la sentència del judici al procés, i en coherència amb les posicions reiteradament manifestades per l’Acellec des de setembre de 2017, la Junta Directiva de l’entitat, en representació de tots els seus associats, fa pública la següent declaració

Formació continua, una cursa de fons

07/10/2019

El responsable de programes subvencionats de l'Escola Efa, Ferran Angulo, explica en aquest article les raons que converteixen la formació continua en una oportunitat per a les empreses i els treballadors del sector del lleure, la cultura i l'educació. Una oferta extensa, variada i especialment pensada per millorar les competències dels professionals que presten serveis en el nostre àmbit. Les empreses amb vocació de servei públic i que fan bandera de la qualitat són les aposten per la formació continua.