notícies

La directora del Servei Púbic d’Ocupació de Catalunya participarà a l’assemblea anual de l’Acellec

21/05/2021

Dimarts de la setmana vinent la seu de PIMEC serà l’escenari de l’assemblea general de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura que combinarà la presencialitat i l’opció de seguir l’acte a través d’internet. També intervindran el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta, i el subdirector de programes del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya, Àlex Lobaco.

Jornades de treball en el lleure a Granollers

20/05/2021

Les sessions s’adrecen a joves del Vallès Oriental que tinguin interès a dedicar-se professionalment al món del lleure educatiu. Les jornades ofereixen la possibilitat de conèixer i posar en pràctica les competències, habilitats i funcions de la figura del monitor/a i del director/a de lleure.

Joventut reactiva la pàgina web ‘Estiu amb lleure’

14/05/2021

La Direcció General de Joventut ha actualitzat i reactivat la pàgina web ‘Estiu amb lleure’ que és l’espai de referència a internet per a l’adaptació de les activitats d’educació en el lleure a les mesures de prevenció de la pandèmia.

L’Acellec celebrarà l’assemblea anual el proper 25 de maig

13/05/2021

La trobada serà en format semipresencial a la seu de PIMEC, en què es comptarà amb la participació del secretari general de la patronal, Josep Ginesta, i també servirà per presentar la nova plataforma digital que ha promogut l’Acellec per a les empreses associades.

L’Acellec dona suport a Rafel López per a la Sindicatura de Greuges de Barcelona

05/05/2021

L’Acellec fa costat a la candidatura que impulsa el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya en el marc del procés per escollir el càrrec de síndic o síndica de greuges de Barcelona que fins al 19 de maig té obert el termini per recollir adhesions.