notícies

Servei de protecció de dades

13/05/2014

Tant l'us creixent de les xarxes i els sistemes de comunicació com la necessitat de complir de manera estricta la llei fa necessari per a totes les empreses tenir un control rigorós del tractament de dades. Proliferen en el mercat serveis professionals i empreses que ofereixen assessorament sobre aquestes qüestions, però tot sovint és difícil obtenir la completa seguretat sobre la seva solvència tècnica. Per aquesta raó l'Acellec ha signat un conveni de col·laboració amb una empresa contrastada en virtud del qual s'ofereix servei a les empreses associades amb un descompte del 20% sobre les tarifes habituals. Aconseguim, d'aquesta manera, garantia de professionalitat i estalvi econòmic.

Una app per a l'Acellec

13/05/2014

Des de principis d'any estem treballant conjuntament amb l'equip del projecte KidsSery, que atén les necessitats de comunicació entre els professionals de lleure educatiu i les famílies que en són usuàries. S'ha elaborat un aplicatiu per a mòbils que permet enviar i rebre de forma personalitzada, automatitzada i amb completa seguretat, tota mena d'informacions pràctiques relacionades amb el servei. Hem establert un acord amb KidsSery per tal que l'app es pugui adaptar i atendre els requisits de cadascuna de les empreses que hi estiguin interessades, de manera completament gratuïta. Actualment s'està desenvolupant l'aplicatiu per a mitja dotzena d'empreses associades a l'Acellec i se n'hi poden afegir tantes com ho desitgin.

Educació ens dona la raó

13/05/2014

La primera setmana de maig vam rebre la resposta del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte a la consulta que vam realitzar a principis d'any per ratificar el caràcter educatiu del serveis que presten les empreses del nostre sector. És una nova passa en la ja llarga reivindicació que lidera l'Acellec per tal que s'apliqui correctament la llei d'IVA quan estableix que els serveis educatius estan exempts d'aquest impost. Educació conclou en la seva resposta que els nostres serveis són sense cap mena de dubte d'educació de la infància i la joventut i que, a més, formen part material dels plans d'estudis, en la mesura que contribueixen a impartir de forma transversal els seus continguts i valors.

Bones pràctiques en l'àmbit de la joventut

13/05/2014

El projecte de Bones Pràctiques en l'Àmbit de la Joventut, impulsat per l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) entra en el ...

Mapa de l'Animació Sociocultural de Catalunya

13/05/2014

La Coordinadora per l'Animació Sociocultural de Catalunya (CASC_CAT) ha posat en marxa una nova iniciativa interactiva per consolidar la xarxa d'iniciatives i serveis socioculturals ...