notícies

Les empreses de l’Acellec, apareixen als mitjans de comunicació

13/07/2018

Aquest divendres l’empresa associada Anèl•lides, especialitzada en els serveis ambientals al mar, és protagonista al diari ARA en el marc d’un reportatge en què es donen consells per practicar l’snorkel.

Enviem una carta informativa a les escoles de Barcelona

11/07/2018

Aquest mes de juliol l’Acellec envia una carta informativa a totes les escoles de la capital catalana amb la voluntat d’exposar el seu punt de vista en relació als recursos presentats contra els plecs de contractació del servei de menjador escolar a tres centres de primària de Barcelona (Ferran Sunyer, Cavall Bernat i Brasil). L’associació defensa per damunt de tot que els menjadors escolars siguin de qualitat.

‘Empreses que se senten menystingudes’, article al Diari de Girona

11/07/2018

Josep Maria Jou, en representació de les empreses Tot oci i Capgir, publica un article d’opinió al Diari de Girona en què denuncia la situació imposada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, que els impossibilita optar als concursos públics de menjadors escolars que gestionaven des de fa molts anys.

Trobada amb el grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem

11/07/2018

El president de l’entitat, Pere Mulero, i el vocal de la junta, Marti Garcia, mantenen una trobada amb les diputades del grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany i Jessica Albiach.

Expliquem el sector al Grup Parlamentari de Junts per Catalunya

04/07/2018

El president i el gerent de l'Acellec es van reunir el 3 de juliol amb les diputades Teresa Pallarès i Saloua Laouaji, de Junts per Catalunya, per explicar amb detall el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, i per posar en valor les seves virtuts, basades en el model català de la petita i la mitjana empresa.