notícies

Ens preparem per a un any ple d'emocions

20/12/2019

L'Acellec i l'Escola Efa desitgem a tota la comunitat del món del lleure educatiu i la cultura de proximitat unes festes intenses i felices, i animem a entrar al nou any carregats d'optimisme i empenta per fer les coses be, per mantenir la qualitat de la nostra feina i per donar valor a les singularitats que ens fa únics a cadascun de nosaltres.

Sense sostre ja és a les pantalles

17/12/2019

El 16 de desembre va culminar el llarg procés de gestació de Sense sostre, una pel·lícula dirigida pel formador de l'Escola Efa, Pep Garrido i per Xesc Cabot, que descriu de manera crua i despullada la realitat de les persones que malviuen al carrer de les nostres ciutats. Amb la preestrena del film es van tancar més de cinc anys d'esforços per aconseguir els recursos necessaris per aixecar aquest projecte, que fa denúncia de l'abandonament en què viuen aquestes persones i intenta despertar consciències.

La Mesa unitària en defensa del sector social i d’atenció a les persones fa sentir la seva veu al Parlament

12/12/2019

L’Acellec, una de les onze entitats que forma part de la Mesa unitària, participa a la trobada amb els grups parlamentaris de Junts per Catalunya, ERC, PSC, Catalunya en Comú i la CUP a la Cambra catalana. Els partits es comprometen a traslladar les reivindicacions de la Mesa unitària a la negociació dels pressupostos de la Generalitat per a l’any 2020.

Divertalia dinamitza un bloc referent en l’àmbit de recursos per a la infància

29/11/2019

L’empresa associada a l’Acellec promou un bloc que recull informació valuosa en relació a diferents àmbits com l’alimentació, l’educació, l’activitat física o el lleure dels infants

La petita i mitjana empresa reclama protagonisme en la contractació pública

29/11/2019

PIMEC i l'Ajuntament de Barcelona van organitzar divendres 29 de novembre una jornada sobre contractació pública dirigida a promoure i facilitar l'accés de la petita i mitjana empresa a les licitacions del consistori barceloní, que superen cada any la xifra de 1.000 milions d'euros. La patronal i l'ajuntament col·laboren en diverses iniciatives per millorar la gestió de la contractació pública i per aplanar el camí dels emprenedors i les petites organtizacions, que tenen moltes dificultats per accedir als concursos.