notícies

L’Acellec assisteix a una jornada que reivindica la importància de l’esport com a eina generadora de bons hàbits

30/06/2023

La sessió ‘Àgora EsportCat: Fomentem hàbits’ compta amb la participació de l’orientador laboral de l’Acellec, Edgar Erreyes a Barcelona.

L’Acellec acaba el primer curs de webinars amb dotze sessions programades i 350 professionals inscrits

27/06/2023

Des del passat mes d’octubre s’han programat amb èxit dotze sessions en què han participat professionals d’empreses del sector sobre temàtiques d’interès del lleure, l’educació i la cultura de proximitat. L’Acellec ja treballa en una nova oferta de webinars a partir de setembre.

L’Acellec prepara una campanya d’estiu de lleure amb la xifra rècord de 30.000 infants i joves mobilitzats

22/06/2023

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure. Les empreses augmenten un 10% de mitjana les inscripcions i contractaran uns 4.000 monitors aquest estiu, l’Educació i la Cultura té confirmades ara mateix més de 115.000 pernoctacions a les cases de colònies d’arreu del país.

L’Acellec assisteix a una jornada divulgativa de bons hàbits de la Fundació Catalana per a l’Esport

21/06/2023

La sessió ‘Àgora EsportCat: Fomentem hàbits’ divulgarà les experiències d’èxit de les entitats Club Tennis Montcabrer i Club Hoquei Vila-seca.

L'Acellec i l’Escola Efa tindran presència a la Taula de Participació per un Sistema Educatiu Inclusiu

15/06/2023

Marina Civit participarà el 3 de juliol a la sessió que promou el Departament d’Educació per compartir i fomentar les accions en matèria d’educació inclusiva al conjunt del país.