notícies

Interseccionalitat: una mirada inclusiva

30/01/2020

La interseccionalitat es va implantant a poc a poc en els serveis i projectes que s'adrecen a les persones, i molt especialment en el sector de la cultura de proximitat. Però de vegades els conceptes més evidents costen d'explicar d'una manera senzilla. Difícilment trobarem algú més adequat per fer-ho que la Carolina Astudillo, responsable de l'àmbit de Diversitat de QSL, una de les nostres empreses associades, i coordinadora del Col·lectiu i+, Professionals per la Diversitat. La seva llarga trajectòria com a consultora i gestora de serveis d'aquesta naturalesa n'avalen l'opinió i el criteri. No us perdeu aquest article.

L'Acellec porta les PIME del lleure educatiu a la segona edició d'Expoeduca

29/01/2020

L'hotel Catalonia Plaza va acollir el cap de setmana de l'1 i el 2 de febrer la segona edició d'Expoeduca, una mostra sobre opcions educatives per a infants i joves fins a 18 anys adreçada a les famílies. Al voltant d'una cinquantena de propostes educatives van mostrar els seus projectes i van informar pares i mares interessats a ampliar el ventall de possibilitats per als seus fills. L'Acellec hi va ser present per fer difusió del model de la petita i mitjana empresa per a serveis d'educació no formal, basat en la proximitat i la qualitat.

Línia d’ajudes d’assessorament per a empreses culturals

28/01/2020

L’Acellec es fa ressò de la jornada divulgativa Consultoria Cultura 2020 que posa a l’abast de les empreses del sector cultural i creatiu de Catalunya una línia d’ajudes per promoure la innovació en la gestió, la generació de nous recursos, el plantejament dels plans estratègics o la millora de la competitivitat.

L’Acellec commemora el Dia Internacional de l’Educació

20/01/2020

L’entitat s’adhereix a la campanya del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya que commemoren la jornada del 24 de gener, Dia Internacional de l’Educació amb diferents actes a la demarcació de Lleida.

La Mesa unitària reclama al Govern uns pressupostos en clau social

16/01/2020

Tercer Sector, sindicats, patronals i col·legis professionals de l'àmbit social exigeixen uns pressupostos socials que assegurin els drets de la ciutadania, una atenció de qualitat i millors condicions laborals per a les treballadores del sector. La trobada amb el cap del Govern i els consellers d'Economia i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha comptat amb la presència del vicepresident de l'Acellec, Oriol Carbonell