notícies

Tres de cada quatre crèdits ICO a pimes estan gravats entre un 2 i un 6%, segons una enquesta de PIMEC

11/05/2020

PIMEC, de la qual l’Acellec, en forma part fa públics els resultats de l’Enquesta empresarial sobre els crèdits ICO avalats. Condicions de finançament de la línia de crèdits covid-19 que radiografien les ajudes del Govern espanyol a les petites i mitjanes empreses.

Torna la formació subvencionada

08/05/2020

Si t’inscrius als nostres cursos 100% subvencionats, comptaràs en tot moment amb l’acompanyament d’un tutor, tindràs accés a la nostra plataforma de formació i als materials que hem creat especialment perquè els puguis aprofitar al teu ritme, amb una dedicació aproximada d’unes set hores setmanals, i el suport tècnic dels responsables de la teleformació de l’escola.

El sector del lleure educatiu proposa al Govern un ajut universal perquè tots els infants i joves puguin gaudir d’un estiu 2020 excepcional

04/05/2020

El sector, de qual l'Acellec en forma part, insta a la creació d’un fons extraordinari de 86 milions d’euros per reduir en un 60% de mitjana el cost de les activitats d’estiu de tots els infants i en un 50% les vacances en família en cases de colònies i albergs. A més, es proposa mantenir com a mínim les mateixes dotacions pressupostàries del 2019 per a beques per a colònies i casals per a infants en situació vulnerable. Finalment, es planteja crear un espai transversal d’interlocució amb les autoritats sanitàries per assegurar un entorn segur per infants, joves, famílies i professionals.

Els serveis de joventut de l’Ajuntament de Barcelona es mantenen actius tot i el confinament

04/05/2020

Les empreses QSL Serveis Culturals i Itinere, Serveis Educatius, totes dues associades a l’Acellec, mantenen operatius els serveis d’informació, assessorament i orientació juvenil a la ciutat de Barcelona malgrat la situació d’emergència i l’actual confinament. El col•lectiu de joves de la capital catalana accedeix de manera telemàtica a una àmplia oferta de serveis en matèria d’assessorament i suport en una fita molt destacable tenint en compte el context actual.

La guia que SEER va crear per a Joventut per afrontar la Covid-19, reconeguda per la UNESCO

28/04/2020

El document d’acompanyament emocional amb eines per afrontar la situació actual ha estat elaborada per l’empresa SEER, associada a l’Acellec. La guia es difondrà també en anglès, francès i castellà després d’aquest important reconeixement per part de la UNESCO.