notícies

Els nous ajuts a les empreses per la Covid-19 inclouen els CNAEs educatius i culturals del sector

16/06/2021

La Generalitat atén la petició formulada des de l’Acellec que demanava que les empreses del lleure educatiu i la cultura de proximitat tinguessin l’oportunitat d’accedir als ajuts amb motiu de la situació de pandèmia.

L’Escola Efa participa a la Jornada professional de cultura popular infantil

08/06/2021

La directora de l’Escola Efa, Marina Civit, i la formadora del centre, Cristina Oliva, participen de la jornada de cultura popular infantil que aquest cap de setmana ha organitzat l’Agrupació del Bestiari Popular i Festiu de Catalunya.

L’Acellec es prepara per a una campanya de lleure d’estiu amb xifres superiors a l’any 2019

03/06/2021

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura mobilitzarà més de 80.000 infants aquest estiu entre colònies, casals i altres activitats de lleure. L’Acellec espera que la recuperació es consolidi a partir de setembre amb la represa de les activitats extraescolars i les colònies escolars

Les empreses de l’Acellec expliquen les oportunitats laborals del sector als joves universitaris

01/06/2021

Les empreses associades a l’Acellec Ludic3 i Calaix de Cultura han participat d’una xerrada adreçada a l’alumnat d’Educació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona per explicar les possibilitats laborals del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat.

L’empresa QSL Serveis Culturals estrena pàgina web

27/05/2021

Associada a l’Acellec està especialitzada en la gestió de projectes de servei públic en els àmbits de la cultura, l’educació i la participació amb una especial cura de les diversitats. L’empresa també és activa a les xarxes socials.