notícies

Expliquem el sector al Grup Parlamentari de Junts per Catalunya

04/07/2018

El president i el gerent de l'Acellec es van reunir el 3 de juliol amb les diputades Teresa Pallarès i Saloua Laouaji, de Junts per Catalunya, per explicar amb detall el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat, i per posar en valor les seves virtuts, basades en el model català de la petita i la mitjana empresa.

Mobilitzem més de 16.000 infants a la campanya d’estiu de colònies a Catalunya

29/06/2018

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura detecta un creixement del 5% respecte l’any passat i calcula que es realitzaran 70.000 pernoctacions arreu del país durant els propers mesos

Trobada positiva amb la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa

28/06/2018

Des de l’Acellec recordem la importància d’avançar en el futur Decret de Menjadors Escolars i posem de manifest la importància del projecte ‘Colònies i Educació’. En paral·lel, traslladem al director general la problemàtica amb què es troben les empreses a la demarcació de Girona en què les AMPA podrien perdre la capacitat de contractar els menjadors escolars.

Impugnem concursos de menjadors escolars inviables a la ciutat de Barcelona

25/06/2018

La patronal denuncia que la impugnació dels diferents concursos de menjadors escolars es fa perquè el contingut de les licitacions els fa inviables i perilla greument la qualitat del servei. Aquesta setmana l'entitat tenia una reunió amb el Consorci d’Educació de Barcelona, però ha estat suspesa sense cap explicació

Continuem les reunions amb els grups del Parlament de Catalunya

21/06/2018

Aquesta setmana hem tingut l’oportunitat de reunir-nos amb Ciutadans. El president Pere Mulero i el gerent Pep Montes han explicat les claus de l’entitat als diputats Martin Barra i Marina Bravo.