notícies

L’Acellec prepara una campanya d’estiu de lleure amb la xifra rècord de 30.000 infants i joves mobilitzats

22/06/2023

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure. Les empreses augmenten un 10% de mitjana les inscripcions i contractaran uns 4.000 monitors aquest estiu, l’Educació i la Cultura té confirmades ara mateix més de 115.000 pernoctacions a les cases de colònies d’arreu del país.

L’Acellec assisteix a una jornada divulgativa de bons hàbits de la Fundació Catalana per a l’Esport

21/06/2023

La sessió ‘Àgora EsportCat: Fomentem hàbits’ divulgarà les experiències d’èxit de les entitats Club Tennis Montcabrer i Club Hoquei Vila-seca.

L'Acellec i l’Escola Efa tindran presència a la Taula de Participació per un Sistema Educatiu Inclusiu

15/06/2023

Marina Civit participarà el 3 de juliol a la sessió que promou el Departament d’Educació per compartir i fomentar les accions en matèria d’educació inclusiva al conjunt del país.

L’Acellec reforça els cursos aquest estiu i formarà més de 500 joves en l’àmbit del lleure educatiu

31/05/2023

L’oferta s’adreça als nois i noies que volen fer tasques de monitoratge, direcció i premonitoratge. Els cursos començaran a partir de mitjan juny i es programaran arreu de Catalunya.

Campos Estela i 7itria són protagonistes en la presentació de la guia per evitar el malbaratament alimentari a les escoles

16/05/2023

Folgueroles ha estat l’escenari aquest matí de la presentació a Catalunya de la ‘Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari’ adreçada a la comunitat educativa en què s’han exposat els projectes ‘Pesa i Pensa’ i ‘Servim-nos com a casa’, impulsats per dues empreses associades a l’Acellec.