notícies

Presentació del llibre ‘Canviar el món des de la taula’ de Jordi Masjuan

23/10/2023

L’auto, soci de l’empresa Valors, associada a l’Acellec, defensa la importància d’una producció alimentària equilibrada per al futur i la sostenibilitat del planeta

Intervenció al Parlament de Catalunya per evitar que la llei del tercer sector discrimini les pimes

19/10/2023

El president de l’Acellec, Pere Mulero, i el gerent Pep Montes intervindran a la cambra catalana el pròxim 24 d’octubre en el marc de les sessions de treball de la ponència encarregada de redactar el text de la llei del tercer sector.

L’Acellec atén més de 150 joves en el marc del Saló de l’Ocupació a Barcelona

10/10/2023

L’entitat ofereix una trentena d’orientacions laborals gratuïtes durant els dos dies de saló, que es consolida com a espai de referència a la capital catalana per donar a conèixer al públic noves oportunitats laborals, sortides professionals i recursos.

L’Acellec participarà activament al 1r Fòrum de Diàleg Professional de l’Antropologia

06/10/2023

El gerent Pep Montes prendrà part d’una taula rodona en què diferents agents explicaran què esperen de l’antropologia en el moment de contractar aquest perfil de professionals i, en paral·lel, llançarà un repte des del punt de vista de l’educació i la cultura.

L’Acellec difon el model català de colònies a Tarragona en el marc del ‘International Camping Congress’

03/10/2023

El gerent, Pep Montes, i la directora de l’Escola Efa, Marina Civit, intervindran al congrés que se celebra cada tres anys amb professionals del sector del lleure educatiu de tot el món que aquesta setmana es troben a partir de dimecres.