notícies

Tecnologies digitals: a favor o en contra?

11/11/2020

De sobte tots ens hem convertit en experts en tecnologies i hem fet una immersió total en el món digital. El món no es pot aturar i no podem pas refusar els canvis, però per assumir-los correctament ens hem de preparar i hem de tenir, com a mínim, bona informació. La formadora de l'Escola Efa, Yolanda Colás, sociòloga i especialista en media i TIC, ens fa una ràpida repassada pels pros i els contres del món digital i ens dona bons consells per treure'n suc sense posar en risc ni la nostra salut ni el nostre intel·lecte.

L'empresa TEA Difusió cultural celebra 25 anys de trajectòria

10/11/2020

Associada a l'Acellec està especialitzada en la difusió de la cultura i la natura en l'àmbit educatiu

El Parlament de Catalunya debat sobre els ajuts a les colònies i a les activitats extraescolars

06/11/2020

La diputada del PSC, Alícia Romero, lamenta que la Generalitat no acordi amb els sectors afectats les mesures per compensar les pèrdues que suposa la situació de pandèmia i només es limiti a informar. Des del PSC es considera que les empreses associades a l’Acellec tenen un risc alt de tancar i es denuncia que “la seva facturació ha caigut entre un 80 i un 90%, una autèntica barbaritat”, en paraules de la diputada.

Cooltura o cultura

03/11/2020

El significat profund de les paraules queda tot sovint camuflat sota les aparences i els aparadors. És el cas de la cultura de proximitat, un terme que a poc a poc va guanyant espai públic però que massa vegades és només una etiqueta que no respon a la realitat. Youssef Sultan, director del Centre Cívic de Trinitat Vella i que forma part de l'equip de l'empresa Iniciatives i Programes, grata en el significat de la cultura de proximitat i la posa a prova en el seu entorn de treball habitual. És en l'actual context de dificultats que la cultura ha de ser més pròxima que mai. Però de veritat.

Convocatòria per al 'Premi Barcelona a l'Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps'

28/10/2020

L'Ajuntament de Barcelona proposa uns guardons que pretenen difondre bones pràctiques en l'àmbit empresarial i aconseguir una major sensibilització