notícies

Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

04/09/2019

L’Acellec, com a entitat col·laboradora de la institució, fa difusió de l’oferta de cursos de català que s’estrenen a partir de setembre i promou que els membres associats participin al programa 'Voluntariat per la llengua'.

En marxa les primeres propostes formatives amb La Lira de Sant Andreu

04/09/2019

El nou projecte de col·laboració entre l'Escola de Formació de l'Acellec (Efa) i la Societat Cultural i Esportiva La Lira s'ha fet visible des dels primers dies de setembre amb l'obertura del periode d'inscripcions per a la nova oferta d'activitats de l'entitat del barri de Sant Andreu de Barcelona. La programació inclou per primera vegada cursos de monitors de lleure educatiu, de vetlladors per a necessitats educatives especials i un taller per incentivar la participació dels joves en futurs projectes de dinamització de l'entitat.

A l'agost descansarem una mica

31/07/2019

Del 12 al 25 d'agost l'Acellec es posarà en mode pausa per descansar una mica i recuperar forces. La resta de dies del mes, l'horari d'atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Que tingueu un estiu feliç i creatiu.

Conferència SELFEE: alfabetització digital i no discriminació en la cerca de feina

29/07/2019

El 26 i el 27 de setembre tindrà lloc a la Casa del Mar de Barcelona la conferència central del projecte europeu SELFEE, dedicat a investigar sobre els processos de recerca de feina dels joves, incidint en l'alfabetització digital i en tècniques per evitar tota mena de discriminacions en aquestes circumstàncies. El partner català del projecte és l'associació La Xixa, col·laboradora habitual de l'Acellec i l'Escola Efa.

Més de 60 actuacions legals de l'Acellec en defensa de la qualitat de la contractació pública

26/07/2019

L'Acellec ha realitzat des de 2015 més de seixanta actuacions jurídiques i administratives per millorar la contractació pública, per garantir la qualitat dels serveis públics que gestionen les seves empreses associades i per promoure la correcta aplicació del conveni sectorial. L'entitat aposta sempre pel diàleg amb l'administració, però en moltes ocasions les seves reivindicacions només han sigut ateses quan els tribunals li han donat la raó. L'associació patronal mantindrà en el futur immediat aquesta aposta decidida per defensar davant de les instàncies administratives i jurídiques la qualitat dels serveis públics i per reforçar el reconeixement del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat.