notícies

La Cecot es mostra satisfeta per la sentència del Cas CASTOR

19/11/2018

La patronal Cecot, de la qual l’Acellec n’és membre, celebra la sentència que obliga el Govern espanyol a retornar 18 milions d’euros als consumidors de gas corresponents a cànons de manteniment de les instal•lacions gasistes de CASTOR de 2014 i 2015

Presentació a Barcelona de l’Associació Internacional de Campaments ICF

16/11/2018

L’Acellec i l’Escola Efa van participar el dijous 15 de novembre a l’acte de presentació de la iniciativa que promou l’empresa English Summer, associada a l’entitat. El president de l’associació, John Jorgeson va explicar els detalls d’un moviment que agrupa a nivell mundial professionals vinculats a campaments, colònies i activitats a l’aire lliure per a infants i joves des de 1987.

Bargalló es compromet a crear una taula de treball amb el sector de les colònies

15/11/2018

L’Acellec, l’ACCAC i la Confederació lliuren el II Premi Interuniversitari Colònies i Educació a l’alumna Roser Palomar, autora del treball que presenta un projecte de colònies inclusives. L’acte de lliurament del premi esdevé un clam per al reconeixement unànime de les colònies escolars al sistema educatiu del país

L'Acellec compareixerà al Parlament per la llei de contractes de serveis a les persones

13/11/2018

L'Acellec compareixerà en la ponència parlamentària que debatrà el text i contingut de la futura llei de contractes de serveis a les persones. El projecte pretén establir un règim específic de contractació pública en què es prioritzi criteris de qualitat per sobre de puntuacions econòmiques a l’hora d’escollir les empreses que hauran de prestar aquest tipus de serveis.

Qui és qui en el temps de migdia

05/11/2018

El digital de cultura Núvol ha publicat un article d'opinió del gerent de l'Acellec, Pep Montes, en el qual aporta dades i informacions que habitualment no apareixen als mitjans de comunicació sobre els serveis de menjador escolar o de temps de migdia. S'hi defensa la qualitat del servei, per damunt de tot, i refusa els tòpics sense fonament que circulen sobre el sector.