notícies

La campanya de lleure d'estiu de les empreses, a la Guia de la Generalitat

Les activitats de lleure educatiu de la campanya d'estiu gestionades per les empreses associades a l'Acellec apareixeran per primera vegada a la Guia que elabora cada any la Direcció General de Joventut de la Generalitat. El Departament de Benestar Social i Familia ha decidit finalment fer cas de la reivindicació defensada per l'Acellec des de fa més de deu anys per fer possible que les families catalanes tinguin al seu abast la totalitat de l'oferta d'activitats de lleure educatiu, sense excloure aquelles que organitzen o gestionen les empreses.

Articulem el sector del lleure educatiu i cultural

Us presentem el primer número del butlletí "al dia", una eina de comunicació al servei del sector del lleure, l'educació i la cultura. La feina de l'Acellec com a associació patronal va molt més enllà de la defensa directa dels drets i interessos de les seves entitats associades. La nostra organització assumeix una funció essencial a l'hora de consolidar i cohesionar el sector, posant en comú inquietuds, desplegant serveis i actuant com a impulsora de projectes col·lectius que tendeixen a millorar la qualitat i la professionalitat dels serveis adreçats a l'atenció directa a les persones. En aquest context, és important comptar amb un mitjà que posi al dia tots els agents del sector sobre novetats, iniciatives i projectes de tota mena que incideixen en la quotidianitat del nostre treball. Estem, per tant, al servei de tots els que rebeu aquest butlletí, i us animem a difondre "al dia" entre totes les persones i organitzacions que lliurement us semblin adequades.

Jaume Ciurana s'asseu a taula amb el sector de la Cultura de Proximitat

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, participarà aquest dijous (27 de febrer) en un Dinars (de cultura) de Proximitat, un cicle de trobades entre empresaris culturals i responsables públics d'aquest sector.

Es crea una plataforma unitària per a la promoció de les colònies escolars

La seu de la Fundació Artur Martorell va acollir ahir l’acte de presentació del projecte Colònies i Educació i la Declaració per a la promoció de les colònies escolars, amb la participació d’una trentena de representants d’organitzacions vinculades al món de l’educació, dels professionals implicats en el sector i del món acadèmic. El projecte es planteja, entre d’altres objectius, aconseguir un reconeixement formal de les colònies escolars com a part del sistema educatiu, la validació acadèmica dels seus continguts i valors pedagògics i l’aprovació de mesures per facilitar a docents i centres escolars la realització d’aquest tipus d’activitat.