notícies

El primer congrés de l’ANEACAMP debat el futur del sector del lleure a Madrid

01/02/2023

La Asociación Nacional de Empresas de Actividad y Campamentos (ANEACMP) organitza una trobada adreçada als professionals de tot l’Estat amb la participació d’empreses associades a l’Acellec.

L’Acellec participa a Madrid al primer congrés de l’oci i el temps lliure de l’ANEACAMP

25/01/2023

El president de l’associació, Pere Mulero, intervindrà en una de les taules rodones de la primera trobada d’aquestes característiques a l’Estat i defensarà la necessitat de tenir espais d’interlocució per defensar els interessos de les empreses del lleure i l’educació i la importància d’unir el sector.

Les beques de menjadors escolars es paguen sempre amb retards d’entre tres mesos i un any

24/01/2023

Tot i que el Departament d’Educació afirma que paga mensualment, la burocràcia municipal i dels consells comarcals retarda els tràmits, sense excepcions. Les empreses que atenen els menjadors escolars financen el servei durant sis mesos en gairebe el 60% dels casos

L’Acellec demana al conseller de Drets Socials la creació de la Taula del lleure professional

12/01/2023

En el marc d’una trobada amb el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, els màxims responsables de l’Associació Catalana de les Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura també han fet explícites les esmenes a la Llei del Tercer Sector i han obtingut el compromís de la conselleria de continuar donant suport al projecte Colònies i Educació.

El pla anual de formació d’empresa i les assegurances del sector centren els dos propers webinars de l’Acellec

11/01/2023

La primera sessió donarà les claus per a l’elaboració dels plans anuals de formació per als treballadors i treballadores de les empreses i la segona sessió se centrarà en les obligacions legals en matèria d’assegurances en els àmbits del lleure i la cultura de proximitat.