notícies

Reunió amb la consellera d’Educació per parlar de menjadors escolars, extraescolars i colònies

29/02/2024

En el marc de la trobada amb Anna Simó, l’Acellec reitera la importància que es reconegui explícitament l’activitat de la patronal com a sector econòmic i que les diferents àrees de l’administració millorin els seus espais de coordinació per atendre, amb més eficàcia, els serveis que s’executen.

Participem en l'elaboració de la guia per la prevenció de la discriminació per diversitat afectiva, sexual i de gènere al lleure educatiu i sociocultural

27/02/2024

L'Escola EFA i l'Acellec ha participat a la primera reunió del grup de treball per redactar la Guia per introduir la perspectiva LGBTIQ+ en l'àmbit del lleure educatiu infantil i juvenil.

L’Acellec estrena a Girona les trobades arreu del país per ser més a prop de les empreses associades

13/02/2024

‘Acellec a prop’ és el nom de la nova iniciativa que s’estrena el 22 de febrer a Girona amb la voluntat de fer més estreta la relació amb les empreses associades que tenen la seva activitat a les comarques gironines.

L’anàlisi de qualitat dels menjadors escolars catalans és positiva un any més

04/01/2024

El ‘Programa de revisió de menús escolars de Catalunya’, liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya en coordinació amb el Departament d’Educació, avalua més de 475 programacions de menús. L’estudi constata que les escoles promouen propostes que combinen la gastronomia i la salut i es respecten qüestions que tenen a veure amb la sostenibilitat.

Us desitgem bones festes i una memorable entrada de 2024

20/12/2023

Al llarg dels seus més de 20 anys de vida, l'Acellec ha desplegat diversitat de serveis i projectes, pensats tots per afavorir el món del lleure, l'educació i la cultura. Però poques vegades ens hem sentit més satisfets que quan hem aconseguit aportar alguna cosa de valor a les persones que treballen, des de qualsevol posició, en les nostres empreses associades.