notícies

L’empresa Ecoarrels és distingida per la seva qualitat en els menjadors escolars

06/06/2024

L’empresa, associada a l’Acellec, és reconeguda amb un dels ‘Premis Més Mataró-Empresa-Societat 2024’ que promouen les bones pràctiques empresarials i la responsabilitat social i que són atorgats per l’Ajuntament de la capital del Maresme. Ecoarrels prioritza la qualitat de la matèria primera en els menús dels menjadors escolars que gestiona promovent els productes de proximitat, l’economia circular i el treball conjunt amb la comunitat educativa per desenvolupar-hi un projecte educatiu vinculat a l’alimentació.

PIMEC celebra els 50 anys de trajectòria amb un acte al Palau Sant Jordi en què entregarà els Premis Pimes

28/05/2024

L’Acellec, que forma part de la patronal, fa difusió d’una celebració en què es reconeixeran les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any passat per micro, petites i mitjanes empreses. La jornada tindrà caràcter solidari i les donacions que es recullin aniran destinades al programa de la Fundació PIMEC que acompanya persones empresàries en situació d'atur o en dificultats.

L’Acellec comparteix la petició de la patronal CONPYMES que vol una solució per al bloqueig actual que impedeix a les empreses l’elaboració dels plans d’igualtat

06/05/2024

L’Acellec, que forma part de la patronal, es fa seva la reivindicació que denuncia que la situació s’agreuja per la saturació que pateixen els sindicats i la manca de personal en el registre de la Direcció General de Treball. Els casos es compliquen per a aquelles empreses que no disposen de comitè d’empresa i que han de fer els tràmits a través dels sindicats, fet que les perjudica. La manca d’aquest document, que és obligatori per a les empreses de més de 50 treballadors, comporta sancions entre les quals destaquen la impossibilitat de poder tenir contractes amb l’administració o no poder beneficiar-se de les bonificacions en matèria de contractació.

Intensifiquem els contactes amb els partits polítics per traslladar-los les mesures de suport al sector

30/04/2024

L’Acellec es reuneix els darrers dies amb representants dels grups parlamentaris de Junts per Catalunya, Esquerra i el PSC amb la voluntat que es facin seves les 30 propostes per situar el lleure educatiu i la cultura de proximitat com a sectors clau que generen riquesa i oportunitats al país.

L’Acellec és més activa que mai aquesta precampanya fent d’altaveu de les necessitats del sector del lleure educatiu i la cultura

23/04/2024

Les 30 mesures s’estan fent arribar als partits amb representació parlamentària i també es té presència en els actes principals de les patronals PIMEC i Cecot, de la qual se’n forma part.