notícies

Acord parcial del conveni sectorial per a les taules salarials de 2019

14/02/2019

La mesa de negociació del IV Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya ha donat llum verda a les taules salarials que s’aplicaran aquest any 2019. Es tracta d’un pas endavant en el marc de la negociació del text en la qual l’Acellec hi participa. L’acord estableix un augment de salari de l’1% a partir de gener i un 1,5% a partir de setembre.

Preinscripcions obertes per al Màster Interuniversitari Joventut i Societat

07/02/2019

Els estudis estan impartits per sis universitats públiques catalanes i són referents en el camp de la formació de professionals de la joventut i de persones interessades en la recerca en aquest àmbit. Des de l’Acellec proposem al conjunt de professionals que formeu part de les empreses que actueu en el sector de la cultura de proximitat que consulteu els detalls del màster, que és altament recomanable.

L'Ajuntament de Viladecans escolta l'Acellec i rectifica un concurs públic

07/02/2019

L'Acellec va presentar a principis de desembre passat un recurs de reposició contra el concurs públic per a la elaboració del Pla Local de Joventut convocat per l'Ajuntament de Viladecans perquè el reservava a entitats del tercer sector de manera irregular. El consistori ha atès el recurs de l'associació patronal, ha desistit el concurs, i l'ha tornat a convocar modificant els aspectes denunciats per l'Acellec.

‘Les colònies escolars truquen a la porta’, article publicat al Diari de l’Educació

06/02/2019

Signat per Edgar Iglesias que és professor del departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’AEIRval i col·laborador de l’Aliança per a l’Educació 360. En paral·lel, es membre del jurat del premi interuniversitari Colònies i Educació.

Presentat el Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona

01/02/2019

L’Acellec ha tingut presència a la presentació del Pla d’Equipaments i Serveis Juvenils de Barcelona (PESJove) que promou l’Ajuntament per al període 2018-2028. El document preveu prop de 30 espais l’any 2028, duplicant la xifra actual. Diferents empreses associades a l’Acellec gestionen una bona part dels equipaments i serveis més significatius de la xarxa i per això han tingut interès a seguir la presentació pública.