notícies

L'Acellec s'incorpora a la Taula de Contractació Pública de Barcelona

10/11/2016

Tot i que l'Acellec no va ser convidada a formar part del procés d'elaboració de la Guia de de contractació pública social, s'ha pogut incorporar a la Taula de Contractació Pública de l'Ajuntament de Barcelona, que reuneix les organitzacions que hi van participar. Aquest organisme vol ser un espai de diàleg i concertació per al conjunt d'agents que intervenen en els processos de contractació pública municipal amb l'objectiu de garantir-ne la qualitat i el respecte a criteris socials i d'inclusió. Una de les funcions bàsiques de la taula serà, justament, fer seguiment de l'aplicació de la guia i promoure la seva millora quan sigui necessari.

La Nit de l'Empresari de Cecot reEvoluciona l'economia catalana

21/10/2016

El President de Catalunya, Carles Puigdemont, va tancar la 22a Nit de l'Empresari de Cecot, que es va celebrar el 20 d'octubre a l'Auditori de Barcelona, i que va tenir com a moment culminant el discurs vibrant del president de la patronal, Antoni Abad, que va animar el sector econòmic català a revolucionar una realitat que veu adversa però que es pot redreçar si l'empresariat actua amb voluntat transformadora. Al llarg de la nit es van lliurar els premis que Cecot atorga anualment a iniciatives empresarials i professionals valuoses, entre les quals es trobava el reconeixement a la PIME responsable per a Campos Estela, empresa de lleure educatiu associada a l'Acellec. Una àmplia delegació de la patronal del lleure educatiu i la cultura de proximitat, encapçalada pel seu president, Pere Mulero, va participar en la trobada empresarial.

30 joves en una sessió d'orientació laboral amb empreses de l'Acellec

11/10/2016

L'Acellec continua la seva col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona en les seves campanyes per promoure i facilitar l'ocupació de joves en l'àmbit del lleure educatiu. Dijous, 13 d'octubre, es va realitzar una presentació del sector davant d'un grup de trenta nois i noies que busquen feina i se'ls va fer tota mena de recomanacions per millorar les seves possibilitats d'ocupació. Les responsables de recursos humans de les empreses F. Roca i Campos Estela van explicar els valors i cultura de servei amb què treballen, van atendre les consultes i dubtes dels joves i van recollir els seus currículums per tenir-los en compte en els seus processos de selecció. Fa anys que l'Acellec participa en aquesta mena de campanyes, i és la segona vegada que ho fa amb la presència d'empreses associades que orienten els joves sobre la millor manera de presentar les seves candidatures per a llocs de treball reals.

L'Acellec participa a la Nit de l'Empresari 2016

11/10/2016

Una àmplia delegació de l'Acellec participarà a la 22a Nit de l'Empresari que, com cada any, organitza la patronal Cecot. La trobada tindrà lloc a l'Auditori de Barcelona el 20 d'octubre i, com cada any, reunirà una part significativa del món econòmic català, amb presència d'empreses i organitzacions associades a Cecot, però també de directius i professionals de tots els àmbits empresarials, representants de les administracions locals i del Govern. L'esdeveniment s'ha consolidat com una trobada social, en la qual es promou el desenvolupament empresarial, es reconeixen les bones pràctiques en l'activitat econòmica, es promouen valors mediambientals i socials i s'impulsen espais de cooperació i esforç compartit. Enguany, a més, una de les empreses associades a l'Acellec, la vallesana Campos Estela, serà guardonada amb el Reconeixement Caixabank a la PIME responsable. Una bona notícia que coincideix amb la celebració del 15è aniversari de l'Acellec.

Campos Estela, reconeguda com a PIME responsable en la Nit de l'Empresari 2016

10/10/2016

L'empresa de lleure educatiu associada a l'Acellec, Campos Estela, va rebre un dels guardons que cada any atorga la patronal Cecot a les organitzacions que destaquen per alguna raó en la seva activitat econòmica. Es tracta del Reconeixement Caixabank a la PIME responsable, i va lliurar el dijous, 20 d`octubre, durant la celebració de la 22a Nit de l'Empresari 2016, que va tenir lloc a l'Auditori de Barcelona. El jurat va acordar el 6 d'octubre atorgar el reconeixement a l'empresa vallesana per la seva tasca en la promoció d'hàbits alimentaris saludables, la defensa del medi ambient i la promoció de valors educatius.