notícies

Alerta del risc de discriminació de la Llei de Contractes de Serveis a les Persones

22/02/2019

El president de la patronal, Antoni Abad, ha enviat una carta a les conselleres d’Economia, Empresa, Treball i Afers Socials i Educació alertant dels riscos de la llei que pot esdevenir discriminatòria per a les petites i mitjanes empreses del sector. Des de l’Acellec aplaudim el gest de la Cecot, de la qual en formem part, perquè expressa la preocupació de les petites i mitjanes empreses.

Les colònies escolars truquen a la porta

19/02/2019

Recupereu l'article d'Edgar Iglesias publicat al Diari de l'Educació. Iglesias és professor al Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’AEIRaval, col·laborador de l’aliança Educació 360 i del projecte Colònies i Educació, que compta amb un Premi Interuniversitari que promou treballs acadèmics dedicats a les colònies.

Presentem esmenes al projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones

19/02/2019

Una representació de l’Acellec compareix avui (25/02/2019) al Parlament de Catalunya per presentar esmenes al projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones que es debat a la cambra catalana. Des de l’Acellec es defensa la lliure competència i es demana que no s’excloguin les petites i mitjanes empreses dels concursos públics.

L’Escola Efa lliura diplomes a Barberà del Vallès

18/02/2019

L’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, assisteix a l’acte de cloenda del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació Local 2017-2018 a través del qual l’Escola Efa ha impartit tres cursos.

Acord parcial del conveni sectorial per a les taules salarials de 2019

14/02/2019

La mesa de negociació del IV Conveni Col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya ha donat llum verda a les taules salarials que s’aplicaran aquest any 2019. Es tracta d’un pas endavant en el marc de la negociació del text en la qual l’Acellec hi participa. L’acord estableix un augment de salari de l’1% a partir de gener i un 1,5% a partir de setembre.