notícies

Participem en l'elaboració d'una guia alimentària per a escolars

08/01/2018

Membres de la junta directiva de l'Acellec i formadors de l'Escola Efa han participat en la confecció de la guia L'alimentació saludable en l'etapa escolar 2017, elaborada per l'Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. Els redactors del document han consensuat els seus continguts amb tota mena d'institucions i organitzacions del món de l'alimentació, entre les quals l'Acellec, i el text ha estat revisat, entre d'altres, per les dietistes Anna Pons i Anna Burgués, formadores habituals de l'Escola Efa.

El 2018 l'Acellec i l'Efa adapten els seus cursos a la reforma horària

05/01/2018

Els cursos intensius de l'Escola de Formació de l'Acellec (Efa) s'han avançat una hora per aproximar els seus hàbits a la reforma horària. La pausa del migdia tindrà lloc entre les 13 i les 14 hores, per comptes de fer-ho a entre les 14 i les 15 hores, tal com havia sigut habitual fins al moment. D'aquesta manera s'aconsegueix que el dinar es faci abans i que l'activitat formativa finalitzai a les 18 hores, alliberant una hora per a la conciliació i vida social d'alumnes i formadors.

El 2018 et donem impuls

19/12/2017

L'Acellec ha culminat durant 2017 un periode de consolidació i creixement que ens ha garantit un espai de referència en el sector del lleure educatiu i cultural. Hem reforçat la nostra estructura i hem ampliat del nostre espai de treball. Hem agafat impuls per encarar el 2018 amb optimisme, conscients de les dificultats econòmiques que encara patim, però amb una bona llista de projectes que prioritzen la qualitat en els serveis del sector i formes de desenvolupament sostenibles i socialment sensibles. Tota la força acumulada és a la disposició del sector, de les families, de l'educació, de la cultura, del lleure. La oferim. És el nostre impuls, al servei de la societat.

Es convoca la segona edició del Premi Colònies i Educació

23/11/2017

Els estudiants universitaris de disciplines lligades al món de l’educació poden optar ja a la segona edició del Premi Interuniversitari Colònies i Educació, que reconeix treballs acadèmics que analitzen o fan recerca sobre els valors i continguts educatius de les estades en colònies escolars. El mes de setembre passat es va lliurar el premi concedit en la primera edició, que va recaure en Cristina Naudó, una estudiant d’educació social de la Universitat de Barcelona.

Nou servei: ofertes de feina en la borsa de treball de l'Acellec

06/11/2017

La borsa de treball de l'Acellec ha incorporat un servei d'ofertes, de lliure accés per a tots els treballadors en cerca de feina. Les setanta empreses associades a l'entitat aniran penjant, a partir d'aquesta setmana, les seves ofertes de treball a la borsa, completant així un servei que es va iniciar ara fa un any i mig i que compta amb una borsa estable i periòdicament renovada de més de 700 currículums.