notícies

L’Acellec participa a la Nit de l’Empresari de la patronal Cecot

16/10/2018

Una delegació de l’associació, encapçalada pel president Pere Mulero, participarà a la trobada que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el proper dimarts 23 d’octubre al vespre.

Inscripcions amb descompte per a la V Jornada d’Altes Capacitats

15/10/2018

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya organitza una sessió el proper dissabte 24 de novembre a Barcelona que té com a objectiu contribuir a desmitificar el significat d’aquesta etiqueta i ajudar a ajustar-la a la realitat dels infants i joves amb altres capacitats, una realitat que és diversa, rica i complexa.

Fòrum de formació de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf

11/10/2018

L’Acellec i l’Escola Efa participen a la Comissió de Formació i Mobilitat territorial que pretén posar en contacte diferents agents del sector formatiu amb l'objectiu de trobar fórmules per millorar la qualificació ocupacional de la població, facilitant la connexió entre l’oferta i la demanda en aquest àmbit.

Norma Pujol substitueix Marta Vilalta a la Direcció General de Joventut

08/10/2018

Norma Pujol ha estat nomenada com a nova directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya en substitució de Marta Vilalta. Des de l’Acellec li donem la benvinguda al capdavant d’un departament amb el qual tenim una interlocució permanent.

L’oferta formativa de l’Escola Efa, a Ràdio Rubí

05/10/2018

El formador Albert Soler explica els tres cursos que s’impartiran al municipi, en la seu que hi té l'Escola EFA gràcies a un conveni de col·laboració amb l'acadèmia Chaplin's.