notícies

El Born CC acull casals d'estiu

11/06/2014

El Born Centre Cultural ha preparat una àmplia oferta d'activitats pensades especialment per acollir la visita de casals d'estiu. Des del 25 de juny i fins al 18 de juliol, una intensa programació d'activitats que combinen el lleure i la diversió amb la cultura, l'educació i la història. Aquí trobareu l'oferta completa.

Interacció, una comunitat virtual per a la gestió cultural

11/06/2014

Cada dos anys la Diputació de Barcelona organitza Interacció, unes jornades que s'han convertit en referència per al món de la gestió cultural. Però més enllà de la cita bianual, Interacció és també un punt de trobada a la xarxa per a professionals del sector, una comunitat virtual basada en l'intercanvi de coneixements i experiències, amb esperit cooperatiu. L'espai el gestiona quotidianament el Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC), i és, probablement, la font pública i oberta més rica, intensa i diversa d'informació i recursos per al món de la gestió cultural. Us podeu donar d'alta com a membres de la comunitat i ho descobrireu immediatament! Ho trobareu en aquest enllaç.

Bloc de cultura digital

10/06/2014

En diuen Blog de Tendències i Cultura Digital a Catalunya, i es tracta d'una iniciativa de l'Institut Català d'Empreses Culturals per promoure els valors i avantatges que suposa la nova cultura digital que ha arribat també al món empresarial i al sector de la cultura. Si voleu estar al dia, entreu-hi. A més, i perquè veieu que no se'ls escapa res, han dedicat un espai específic a difondre ofertes d'activitats de lleure educatiu que treballen amb les tecnologies de la informació i la comunicació. El trobareu aquí.

Directori de formadors de circ

10/06/2014

L'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) treballa intensament per promoure i millorar la formació en l'àmbit del circ a Catalunya. Per fer-ho, disposa de diversos instruments. En el seu web trobareu un cens d'espais de formació d'arreu del país, que podeu consultar aquí. Si treballeu en un espai d'aquestes característiques, podeu afegir-vos al cens a través d'aquest formulari. Però si sou un formador, el que us convé és donar-vos d'alta en el cens de formadors, a través d'aquest altre formulari. Magnífic l'esforç i la feina constant de l'APCC.

Els socis de l'Acellec financen beques de colònies d'estiu

10/06/2014

Les empreses associades a l'Acellec destinaran prop de 20.000 euros a finançar beques per nois i noies en situació de desavantatge per raons econòmiques o socials per tal que puguin gaudir de colònies d'estiu. Pràcticament tots els socis de l'Acellec disposen de projectes de responsabilitat social que inclouen ajuts i avantatges de tot tipus en diferents moments de l'any, però des de fa dues temporades estan coordinant les seves actuacions en aquest camp per millorar l'impacte social del seu esforç durant la temporada d'estiu. Enguany s'incorporen al projecte comú les empreses L'Auró, Alba Serveis, Eix Estels, Lleure 2000 i Rosa dels Vents. Posen les seves beques a disposició de nombrosos ajuntaments per tal que siguin els respectius Serveis Socials els qui seleccionin els nois i noies que més ho necessiten.