notícies

Les jornades INTERACCIÓ18, dedicades a la confluència entre cultura i educació

10/09/2018

El programa, que s'encapçala amb el suggerent títol "Sobre la humanitat dels humans", ja ha obert les inscripcions i tindrà lloc del 9 a l’11 d’octubre a la Casa de la Caritat de Barcelona. Els seus continguts són del màxim interès per a l'àmbit sociocultural i el sector de la cultura de proximitat, i es proposen reflexionar sobre els conceptes de cultura i educació. Les jornades giraran al voltant dels eixos ‘La cultura com a guia de viatgers’, ‘Fer de les experiències històries’ i ‘Els camins de la docència’.

Patronals, sindicats i Govern signen l’Acord Interprofessional de Catalunya

04/09/2018

L’Acellec pren nota de la signatura que estableix el marc a partir del qual s’han de desenvolupar les negociacions dels convenis sectorials. L’entitat forma part de CECOT, que al mateix temps és membre de Foment, que ha subscrit la signatura del document

Convocada la tercera edició del premi Colònies i Educació

26/07/2018

L’Acellec, l’ACCAC i la Confederació s’adrecen als alumnes que a principis de curs hauran d’escollir el Treball de Final de Grau perquè facin recerca al voltant de les colònies escolars

Convocatòria de premis, beques i ajudes de Joventut

20/07/2018

La direcció general de Joventut ha fet públics els premis, les beques i les ajudes d’aquest 2018, que poden ser del vostre interès.

Les colònies d’estiu, protagonistes a Catalunya Ràdio i TV3

17/07/2018

Aquests darrers dies els mitjans de comunicació públics fan referència al sector del lleure educatiu coincidint amb la temporada de colònies d’estiu als espais ‘El Suplement’ i ‘Els diners’, respectivament.