notícies

L’Acellec és reconeguda a la gala dels Premis Pimes de PIMEC

15/12/2021

El president de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, Pere Mulero, assisteix a l’acte de PIMEC en què es premia el teixit empresarial per haver superat la crisi sanitària, social i econòmica de la Covid-19.

QSL fa el programa de Feminismes, antiracismes i inclusió social del Congrés i el Pla Nacional de Joventut

09/12/2021

L’empresa associada a l’Acellec programa unes jornades aquest divendres i dissabte a Barcelona que serviran per dibuixar el Pla Nacional de Joventut en què els joves són protagonistes i estan obertes al conjunt de professionals del lleure, l’educació i la cultura

Parlem amb el Conseller d'Educació sobre inclusivitat i qualitat en els serveis de menjador, colònies i extraescolars

01/12/2021

Representants de l'Acellec es reuneixen amb el Conseller d'Educació, Josep González Cambray, per demanar-li millores en l'atenció a alumnes amb necessitats educatives especials als menjadors escolars, la represa dels projectes de promoció de les colònies escolars i un marc integrador per a les activitats extraescolars. Es va acordar treballar en aquests tres camps de manera immediata.

L’Acellec i la Federació d’Ateneus de Catalunya signen un conveni de col·laboració

19/11/2021

L’Acellec dona suport a les entitats culturals presents arreu del territori i la Federació d’Ateneus de Catalunya explorarà les possibilitats educatives d’aquests espais acordant línies de formació amb l’Acellec.

L’Acellec participa a Valls a una jornada amb alumnes d’FP que difon les sortides professionals del sector del lleure

17/11/2021

Una cinquantena d’alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament o Animació Socioesportiva de l’institut Jaume Huguet de Valls assisteixen a la sessió, que compta amb la participació de l’Acellec a través de la responsable del servei d’intermediació i orientació laboral, Gemma Ortiz, i de l’orientadora laboral Erika Rodríguez.