notícies

L'ajuntament de Viladecans exclou la petita i mitjana empresa del concurs per al pla local de joventut

03/12/2018

L'Acellec ha fet arribar una carta al regidor de Joventut de l'Ajuntament de Viladecans per demanar-li que obri el concurs per a la elaboració del Pla Local de Joventut al conjunt del sector especialitzat. El consistori reserva la contractació d'aquest servei al tercer sector, malgrat que aquesta denominació no té cap validesa jurídica i en contra del que diu la legislació vigent sobre contractes reservats.

Premi per al projecte de menjadors escolars ‘Servim-nos com a casa’

27/11/2018

La iniciativa de l’empresa 7itria, associada a l’Acellec, és reconeguda en el marc dels Premis PAAS 2018 que promou l’Agència de Salut Pública de Catalunya

El projecte ‘Colònies i Educació’ arriba a totes les escoles del país

22/11/2018

Totes les escoles de Catalunya d’infantil, primària i secundària reben aquest més de desembre un cartell amb una infografia sobre els valors i virtuts de les colònies escolars.. El cartell anima la comunitat educativa a programar aquestes activitats lúdiques durant el curs, i forma part d'una campanya del projecte Colònies i Educació.

Treballant per a una política pública de cultura i educació

19/11/2018

L'Acellec participa en diverses taules tècniques convocades per l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) per idear accions concretes que enforteixin les relacions entre cultura i educació a Barcelona. Les empreses associades a l'Acellec són un exemple d'intersecció entre ambdós àmbits de les polítiques públiques, i per això l'entitat a estat convidada a debatre sobre la qüestió al costat d'altres agents del sector.

La Cecot es mostra satisfeta per la sentència del Cas CASTOR

19/11/2018

La patronal Cecot, de la qual l’Acellec n’és membre, celebra la sentència que obliga el Govern espanyol a retornar 18 milions d’euros als consumidors de gas corresponents a cànons de manteniment de les instal•lacions gasistes de CASTOR de 2014 i 2015