notícies

'Un monitor és un educador, i un dinamitzador és un professional de cultura'

22/02/2018

Recuperem l'entrevista que el Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Pendès ha publicat a partir de la conversa amb el gerent de l'Acellec, Pep Montes, aquest mes de febrer. En el transcurs de la conversa, Montes fa un repàs a la trajectòria de l'entitat i defensa la importància de la professionalització del sector.

L'Institut Català de les Empreses Culturals estrena pàgina web

09/02/2018

S'incorpora un apartat amb les dades del sector per tenir major informació i coneixement

L’Acellec serà a la constitució de la Taula de Negociació del quart conveni del lleure

08/02/2018

El dijous dia 15 de febrer a la seu de CCOO a Barcelona

Conveni amb ACIDH per la inserció de persones amb intel·ligència límit

25/01/2018

L'Acellec i l'Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà (ACIDH) han firmat un conveni per col·laborar en la integració laboral de persones amb intel·ligència límit o discapacitat intel·lectual lleugera. Les dues entitats han dissenyat un procediment d'actuació per facilitar que les persones amb aquesta singularitat tinguin l'oportunitat d'optar a llocs de treball ofertats per les empreses del sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat.

Propostes de recerca per als estudiants que optin al premi Colònies i Educació

16/01/2018

Les colònies escolars són encara, malgrat la seva llarga història i la gran riquesa dels seus continguts, un terreny poc explorat pel mòn acadèmic, de manera que les oportunitats d'estudi i recerca són molt nombroses i ofereixen espais d'innovació. Les empreses i entitats del sector suggereixen temàtiques concretes per estimular la investigació.