notícies

Els webinars de l’Acellec, eina de coneixement a disposició de les empreses

15/12/2022

Durant les properes setmanes es programaran sessions que giraran al voltant d’aspectes com el pla de formació de l’empresa, les assegurances del sector del lleure educatiu i cultural, els plans d’igualtat, la gestió dels equips o la protecció de dades.

L’empresa ‘Circ de Jocs’ opta al millor espectacle de circ d’aquest 2022 de la revista Zirkòlika

14/12/2022

Associada a l’Acellec, la companyia presenta el muntatge ‘Circ Funki Experience’ al Premi Zirkòlika de votació popular que promou la revista catalana Zirkòlika especialitzada en el món del circ.

L’Acellec participa de la formació de delegats i delegades de Protecció de l’Abús Sexual Infantil

15/11/2022

La delegada de l’associació, Júlia Matons, es forma en el marc de les jornades de prevenció que promou el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya per actualitzar protocols i tenir clar com actuar en aquest tipus de casos en l’àmbit del lleure educatiu.

La Cecot subscriu el plantejament de l’Acellec i també denuncia que la proposició de llei del tercer sector posa en risc la viabilitat de les petites i mitjanes empreses

11/11/2022

En el marc d’una reunió institucional, la patronal trasllada a l’Acellec el seu suport en la defensa dels interessos de les pimes coincidint amb la tramitació de la proposició de llei del tercer sector aquesta tardor al Parlament de Catalunya. La Cecot assenyala que el text vulnera clarament la directiva europea que preserva la igualtat d’accés a la contractació pública i se centra únicament en la forma jurídica de les associacions sense tenir en compte el criteri de la qualitat dels serveis que s’ofereixen.

L’Acellec acaba la ronda de contactes polítics amb una reunió amb el grup parlamentari d’En Comú Podem

09/11/2022

Durant les darreres setmanes, l’Acellec ha fet explícita la necessitat d’introduir esmenes a la proposició de llei del tercer sector que discrimina les petites i mitjanes empreses. L’associació ha rebut una resposta positiva per part de totes les formacions polítiques amb qui s’ha reunit i podrà assistir a les compareixences de la comissió d’Empresa i Treball que acabarà donant forma al text de la llei.