notícies

L’Acellec difon el model català de colònies a Tarragona en el marc del ‘International Camping Congress’

03/10/2023

El gerent, Pep Montes, i la directora de l’Escola Efa, Marina Civit, intervindran al congrés que se celebra cada tres anys amb professionals del sector del lleure educatiu de tot el món que aquesta setmana es troben a partir de dimecres.

L’Acellec repeteix presència al Saló de l’Ocupació els dies 4 i 5 d’octubre a Fira de Barcelona

28/09/2023

L’entitat oferirà el seu servei d’orientació laboral gratuït, informarà de les empreses i entitats associades, farà difusió de la formació que ha programat els pròxims mesos i donarà a conèixer les ofertes de feina publicades a la borsa de treball.

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts presenta l’informe que radiografia l’estat del sector

27/09/2023

En el marc de l’acte de presentació del document anual del CoNCA es va programar un debat en el qual el gerent de l’Acellec, Pep Montes, va reivindicar la necessitat de crear un sistema català d’equipaments de cultura de proximitat, reconeixent així el paper articulador que té en aquest àmbit el sector del lleure sociocultural.

El gerent de l'Acellec participarà dijous a la presentació de l'informe anual del CoNCA sobre la cultura

18/09/2023

Intervindrà en el debat posterior a la presentació del document del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts juntament amb Nicolás Barbieri, Marta Domènech, Salima Jirari i Violeta Gumà

La plataforma PDA Bullying presenta la ‘Guia per a l’abordatge del suïcidi en la infància i l’adolescència’

14/09/2023

Les entitats i institucions que treballen per fer visibles les bones pràctiques en prevenció, detecció i actuació en matèria de bullying presenten un document i fan públic un manifest.