notícies

L'Acellec estarà en actiu durant l'agost, amb les finestres obertes de bat a bat

18/07/2023

L'atenció als socis i els serveis essencials de l'Acellec es mantindran en actiu durant tot l'estiu, i l'entitat no tancarà a l'agost. L'equip de l'organització atendrà consultes i peticions de servei de dilluns a divendres, en horari de matins, des de les 10,00h fins a les 14,00h.

L'acccidentalitat en infants inscrits a activitats de lleure és només del 0,025%

07/07/2023

Les dades dels principals operadors d'assegurances del sector confirmen que les activitat de lleure tenen un elevat nivell de seguretat

Comencem la formació de més de 500 joves aquest estiu en l’àmbit del lleure educatiu

07/07/2023

L’oferta formativa es programa amb èxit aquestes últimes setmanes amb sessions arreu del país per a nois i noies que volen fer tasques de monitoratge fins a principis de setembre.

L’Acellec assisteix a una jornada que reivindica la importància de l’esport com a eina generadora de bons hàbits

30/06/2023

La sessió ‘Àgora EsportCat: Fomentem hàbits’ compta amb la participació de l’orientador laboral de l’Acellec, Edgar Erreyes a Barcelona.

L’Acellec acaba el primer curs de webinars amb dotze sessions programades i 350 professionals inscrits

27/06/2023

Des del passat mes d’octubre s’han programat amb èxit dotze sessions en què han participat professionals d’empreses del sector sobre temàtiques d’interès del lleure, l’educació i la cultura de proximitat. L’Acellec ja treballa en una nova oferta de webinars a partir de setembre.