notícies

L’Escola Efa participa a les jornades professionals de la Fira Mediterrània

14/10/2021

La directora de l’escola de formació de l’Acellec, Marina Civit, pren part aquest matí de la taula rodona ‘Projectes transversals i la seva dimensió educativa’ a Manresa.

El Servei d’Ocupació de Catalunya fomenta la inserció laboral de persones trans

13/10/2021

A través d’una nova línia d’ocupació emmarcada en el programa ‘Treball i Formació’ per millorar l’ocupabilitat i la formació d’aquest col·lectiu i donar resposta a les necessitats de contractació de les empreses.

L’Acellec i l’Escola Efa recuperen l’atenció presencial

08/10/2021

Des que va començar la pandèmia l’equip feia teletreball la major part de la jornada laboral, fet que canvia des d’aquest inici de curs en què es recupera l’atenció presencial cada matí de 10 a 14 hores i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18 hores.

L’Acellec reforça el servei d’orientació i intermediació laboral

04/10/2021

L’entitat consolida el servei d’orientació desenvolupant-lo en combinació amb l’oferta formativa de l’Escola Efa i potencia el servei d’intermediació laboral adreçat a les empreses associades.

Els Guardons de l’Esport inclouen una categoria per a projectes d’educació i esport de lleure

23/09/2021

L’Acellec fa difusió dels premis de la Fundació Catalana per a l’Esport i anima les empreses associades a presentar els seus projectes. El termini per presentar les propostes acaba el 30 de setembre