notícies

Bones festes, feliç educació i millor cultura

L'Acellec i l'Escola Efa us desitgen les millors festes i un any ple d'èxits. No oblideu que tot el que feu educa i que la cultura és arreu.

Volem formar part dels teus desitjos

Va ser durant els darrers dies de l'any, ara en fa quinze, que l'Acellec es va posar a caminar. Arribem al tombant de 2016 amb ganes de celebrar aquest aniversari i amb l'objectiu de dedicar una bona part de 2017 a repensar la nostra organització per dotar-la de nous objectius i estratègies, amb la vista fixada en l'horitzó 2020.

Es convoca el primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació

Els principals agents dels sector de les colònies convoquen, d'acord amb les set facultats catalanes d'educació, el primer Premi Interuniversitari Colònies i Educació, amb la finalitat de promoure la recerca, el coneixement i la divulgació dels valors educatius associats a les estades en cases de colònies. L'Acellec, la Confederació i l'ACCAC compten per a aquest projecte amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Consulta pública per a la llei de contractes del serveis a les persones

La Direcció General de Contractació Pública del Govern ha posat en marxa el tràmit de consulta prèvia per a la elaboració de la futura Llei de Contractes de Serveis a les Persones. Tothom que ho desitgi pot fer aportacions per tal que siguin tingudes en compte en la nova iniciativa legislativa, que s'acull a la possibilitat prevista per les directives europees, segons la qual aquest tipus de contractació es pot regular a criteri dels Estats.

English Summer guanya el Premi Pime Catalana de les comarques de Tarragona

L'empresa associada a l'Acelllec, English Summer, dedicada a l'ensenyament d'idiomes en campaments i estades en cases de colònies, ha guanyat el Premi Pime Catalana Catalana en la categoria de les comarques tarragonines, organitzat per La Vanguardia i el Banco Popular. Aquest guardó reconeix les bones pràctiques, la política empresarial i l'esforç de les pimes catalanes i els autònoms, i va ser lliurat en una gala que va tenir lloc el 14 de novembre a Barcelona.