notícies

L’Acellec commemora el Dia Internacional de l’Educació

20/01/2020

L’entitat s’adhereix a la campanya del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya que commemoren la jornada del 24 de gener, Dia Internacional de l’Educació amb diferents actes a la demarcació de Lleida.

La Mesa unitària reclama al Govern uns pressupostos en clau social

16/01/2020

Tercer Sector, sindicats, patronals i col·legis professionals de l'àmbit social exigeixen uns pressupostos socials que assegurin els drets de la ciutadania, una atenció de qualitat i millors condicions laborals per a les treballadores del sector. La trobada amb el cap del Govern i els consellers d'Economia i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha comptat amb la presència del vicepresident de l'Acellec, Oriol Carbonell

Reunió amb la nova directora general de Joventut

16/01/2020

L’Acellec s’ha reunit amb la nova Directora General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Laia Girós, que ha estat nomenada recentment. La trobada ha permès posar damunt la taula els principals reptes del sector i confirmar la bona predisposició de la Generalitat a mantenir un diàleg obert i continuat amb l’entitat.

L'Acellec incorpora la cultura de proximitat a la plataforma Actua Cultura

24/12/2019

El creixement del pressupost del Govern destinat a la cultura fins al 2% del total, l'increment de les dotacions econòmiques dels municipis per als serveis de cultura de proximitat i la millora de la contractació pública en aquest àmbit són tres dels objectius sobre els que l'Acellec vol treballar amb la seva adhesió a la plataforma Actua Cultura, que agrupa la major part d'empreses culturals del país.

L’empresa ICONO, reconeguda en matèria de turisme sostenible

20/12/2019

Associada a l’Acellec, ICONO Barcelona Cultural Services ha estat distingida en el marc dels Premis Barcelona Sustainable Tourism en el marc de les bones pràctiques. La iniciativa Slow Gothic Tour ha premiada en tercera posició a la final d’entre les 50 candidatures que optaven al reconeixement.