notícies

Eix Estels s’adhereix al projecte ‘Pesa i pensa’ de Campos Estela

11/06/2019

Les empreses associades a l’Acellec cooperen entre elles, innovant i proposant noves maneres de treballar en aquest cas per prevenir el malbaratament alimentari, tant durant l’època d’estiu com durant el curs escolar. Eix Estels implanta un programa proposat per Campos Estela que consciencia infants i joves

Parlem d'externalització i contractació pública al Fòrum de Museus de Catalunya

06/06/2019

L'Acellec va participar al grup de treball "Cap a una externalització de qualitat en els museus" per aportar informació i debatre sobre les condicions necessàries per tal que la contractació pública amb què es liciten bona part de serveis especialitzats dels museus públics asseguri nivells mínims de qualitat i respecte als drets laborals i unes condicions de treball correctes. El Fòrum va tenir lloc al Museu del Disseny de Barcelona, el 5 de juny de 2019.

La xerrada de Xavier Marcet, disponible a YouTube

04/06/2019

Des d’ara mateix podeu recuperar la intervenció de Xavier Marcet al Centre Cívic Urgell en el marc de l’assemblea anual de l’Acellec. Marcet va pronunciar la conferència ‘La gestió de les empreses a l’era de la intel·ligència artificial’.

Consulteu la guia per notificar les activitats de lleure aquest estiu

29/05/2019

La Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una infografia que resumeix les passes a seguir per notificar les activitats de lleure de cara a la temporada d’estiu. No feu la viu-viu i compliu la normativa: és garantia de qualitat i un instrument per lluitar contra les entitats que programen activitats sense respectar els mínims professionals, educatius i de seguretat.

Oferta formativa de l’Escola Efa a Vilafranca del Penedès

29/05/2019

Els cursos programats són de Mindfulness i altes estratègies personals per al control de l’estrès (juny-juliol) i Educació en perspectiva de gènere (octubre) i ja tenen obertes les inscripcions.