notícies

Demanen que les empreses multiserveis apliquin els convenis col·lectius sectorials

25/09/2019

La petició del Consell de Relacions Laborals (CRL) s’ha fet pública a través d’una declaració que és compartida enèrgicament des de l’Acellec que ha fet pressió en aquest sentit durant els darrers anys. La voluntat és evitar que les persones treballadores contractades a través de les empreses multiserveis tinguin condicions laborals inferiors als de la resta de professionals englobats al conveni col•lectiu d’aplicació sectorial.

F.Roca, compromesa amb la Responsabilitat Social Corporativa amb el suport de Barcelona Activa

19/09/2019

Associada a l’Acellec, ha estat una de les companyies que ha participat del programa d’Empreses Responsables de Barcelona de la mà de Barcelona Activa per impulsar la responsabilitat social corporativa.

Eix Estels adquireix l’Hotel El Jou al Berguedà

17/09/2019

L’empresa associada a l’Acellec, dedicada a la gestió i comercialització de cases de colònies, ha comprat l’establiment de Guardiola de Berguedà per reconvertir-lo en un allotjament per a estades educatives de centres escolars, estades lingüístiques i turisme familiar rural en períodes de vacances.

El preu màxim de menjador escolar es manté congelat per 13è curs consecutiu

12/09/2019

Coincidint amb l’inici del curs 2019-2020 el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet públic el preu màxim de menjador escolar que continua fixat en 6,20 euros, el mateix preu que fa tretze anys. Des de l’Acellec s’han presentat diferents recursos per actualitzar-ne el preu ja que en aquests tretze anys el cost dels aliments i els salaris dels monitors sí que han augmentat.

Jornada d’interès per a les empreses culturals a l’Hospitalet de Llobregat

06/09/2019

El proper 27 de setembre tindrà lloc l’espai de networking CREA Match a l’Hospitalet de Llobregat que esdevé un punt de trobada per a professionals del sector cultural que organitza el consistori d’aquest municipi. Des de l’Acellec es tindrà presència a la jornada que és oberta a totes les empreses culturals de l’entorn metropolità.