notícies

L’Acellec dona suport al certificat Ecolocal per a productes alimentaris ecològics i de proximitat

20/01/2022

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura s’afegeix a aquesta distinció pionera a l’Estat amb la voluntat de fer explícit el suport dels sectors de menjador escolar i colònies a la iniciativa.

English Summer explica el model de les colònies escolars de Catalunya a Rússia

19/01/2022

La metodologia, els valors i l’organització de les colònies escolars de l’empresa English Summer, associada a l’Acellec, s’han presentat com a exemple d’èxit del lleure infantil i juvenil en el marc de la trobada ‘Diàlegs de professionals 72 – Estem junts’ a la ciutat russa de Tiumén.

La Cecot publica una guia de bones pràctiques sobre l’ús del català a l’empresa

17/01/2022

L’Acellec reitera el compromís amb la pervivència i el progrés de la llengua catalana, també en l’àmbit empresarial, i recorda que les empreses del lleure i la cultura de proximitat tenen un paper actiu en l’ús del català.

L’empresa El Castellet estrena ‘La Talaia’, un equipament polivalent a les Gavarres

11/01/2022

Associada a l’Acellec, El Castellet comença l’any amb un nou espai versàtil de 330 metres quadrats amb activitats de lleure educatiu en un entorn natural incomparable

El nou servei d'orientació laboral de l'Acellec ja ha atès 60 persones en només un mes i mig

03/01/2022

El servei d’orientació laboral de l’Acellec ha atès 60 persones i, tot i que no és el seu objectiu central, ha aconseguit diverses insercions laborals des que es va posar en marxa, el passat mes de novembre. Per desenvolupar-lo compta amb el suport econòmic del Consorci de la Formació Continua de Catalunya, en el marc d'una convocatòria d'ajuts per acompanyar la recuperació econòmica i superar la crisi provocada pel Covid-19.